Fotoflöde på festen

Det finns få tillfällen som är så roliga att fota som när det nalkas maskerad. Då vågar alla som kommer utklädda verkligen släppa loss och du som är fotointresserad har chansen att få till de bästa bilderna. Vanligast med maskerad är det ju under halloween, vilket också är härligt, eftersom det är under hösten och då ökas förutsättningarna för bra bilder ännu lite mer. Har du börjat planera din outfit för höstens halloweenfest än? Om inte, är det verkligen dags att göra att köpa på dig snygga och roliga halloweenkläder idag. Att fira alla helgona har på senare tid blivit väldigt vanligt i Sverige och många är det som tar sig ut för att hitta den perfekta dräkten. Att gå på maskerad på halloween är numera ett måste, nästan lika självklart som att äta köttbullar på julafton!

halloween pumpa lykta

Någonting som också kan göra halloween-festen ännu lite roligare är om du ordnar en stor projektor som bilderna man tar kan visas på. Det är mycket enkelt och ger en riktigt härlig effekt till festen. För att lättast göra det använder du dig av appen Instagram och sen ber du helt enkelt alla som kommer på festen att hashtaga samma sak, exempelvis #halloweenfestbild. Sedan kopplar du detta till en dator som är kopplad till projektorn och alla kan se sina egna bilder. Det kommer att bli succé!

Förövrigt är det många som funderar när det är man ska fira, men alla dessa frågor svarar man på i den här artikeln från Dagens Nyheter. Så här inleds den:

Varje höst är det samma visa. Förvirringen är stor bland svenska firare om när Halloween och Alla helgons afton infaller och varför det är skillnad på dem. När ska man vara glad och när ska man vara ledsen?