Föreviga minnen med telefonen

Att ha kameror och fotande som intresse är det många som har. Och det är inte så konstigt, för vem gillar egentligen inte att ha fina bilder fulla av minnen att titta tillbaka på då och då? Det är alltså inte bara roligt att fota utan dessutom ett rätt praktiskt intresse, man får ju så mycket fina bilder som man kan ge bort. Det uppskattas verkligen! Men även om man kanske har en eller flera riktigt bra kameror hemma så är det faktiskt inte alltid man orkar släpa runt på en sådan, de kan ju nämligen ofta både vara tunga och ta rätt mycket plats. Som tur är så kan man i princip alltid hitta en förhållandevis bra kamera i dagens mobiltelefoner! De duger helt klart till att ta en hel del bilder. Dessutom finns det faktiskt en del fördelar med att använda sig av just sin mobiltelefon, såhär skriver man på corren.se:

Vilka fördelar ser du med att använda mobilen?
– För det första har du den oftast med dig vilket gör att du lättare kan fånga ögonblicksbilden. Mobilen är också lätt och enkel att hantera. Ett klick räcker. Man kan också ta förvånansvärt bra närbilder med en mobilkamera eftersom den har bra närgräns (man kan gå väldigt nära motivet utan att det blir oskarpt). En systemkamera kräver ett särskilt objektiv.

Sen finns det såklart de tillfällena då man absolut inte nöjer sig med mobilbilder utan vill ha sin systemkamera. Och om vi ska vara ärliga så blir det ju verkligen finare bilder med en sådan, men ibland så kan det faktiskt räcka att föreviga ett ögonblick med telefonen