Dina foton på tackkort!

Att skicka ut tackkort är något som man har gjort i många, många år. Att visa sin tacksamhet för något, som exempelvis en tillställning man varit bjuden till eller för att man fått något är viktigt. Att skicka ett fint kort har därför alltid varit enkelt, och med utvecklingen som har varit de senaste åren kan man nu ta de klassiska tackkorten till en ny nivå, och skicka ut ett personligt och eget, istället för ett massproducerat som man hittat i den lokala matbutiken.

Att tacka för sig har alltid varit enkelt hyfs, något som man helt enkelt gör när man har fått något. Det är en rätt simpel grej men som gör mycket, och därför är det dumt att låta bli. Det är trots allt otroligt uppskattat! Och ännu bättre blir det när man nu för tiden kan ta ut svängarna lite och skicka ett personligt och fint tackkort som inte liknar något annat. Det har alltså sällan tidigare varit så enkelt, och dessutom roligt, att säga tack! Och när det kommer till sådant som är så himla viktigt och uppskattat som ett tack, då är det härligt att man kan säga det på ett roligt eller bra sätt. Ett tips är att designa egna tackkort, som man enkelt kan göra på till exempel qpix.se. Och för den som letar efter lite inspiration till vad man ska skicka för kort, läs vidare! Här kommer tre tips på riktigt bra tackkort:

  • Om man skickar ett tackkort av den anledningen att man anordnat en riktigt härlig fest, kanske rent av ett bröllop, så är det allra roligaste att skicka ett kort med en bild från själva festen. Kanske rent av på just den eller de gästerna som du så himla gärna vill tacka, eftersom de gjorde ert bröllop till ett lite ännu finare minne än det hade varit utan gästerna. Helt klart ett tackkort som alltid gör succé!
  • Ibland är det dem som har haft festen eller middagen som ska tacka, utan gästerna! Om man bjudit in och bjudit på mycket är det inte mer än rätt att man skickar iväg ett tack för en så trevlig kväll som det var. Har man tagit bilder på festen är det ett tips, annars kan man välja ett förhållande vis klassiskt motiv. Kanske något intresse man har gemensamt?
  • Man måste inte alltid ha en anledning, så som en fest, att säga tack. Ibland är det nämligen ett ord som verkligen behövs. Kanske tack för att någon finns där för en, eller tack för att du passade min hund när jag hade ett viktigt möte. Man bör ta alla tillfällen som finns för att säga tack!

Det kan vara svårt att veta när och till vem som man ska skicka ett tackkort egentligen, vad är vett och etikett? Men sådant spelar alltid inte så himla stor roll, det viktigaste är att man gör som man själv känner och vill. För vad spelar egentligen vett och etikett för roll, när man har en jättefin bild som man tagit som man vill säga tack med?